Vågar man tippa wolves?

Nu var jag ju här igen! En wolves-match som jag har stark feeling för (både personligen och analytiskt) men jag vet ju hur det brukar sluta. Antagligen blir det 1-1 eller 0-1 men min hjärna och hjärta talar för 1-0. Jag skummade tiposfären lite och det är inte ovanligt med tips som tyder på en förväntan om målfest. Vilken match talar jag om? Wolverhampton – HullMolineux Stadium. Frågan är ju bara om man vågar…

Wolves har startat bra den här säsongen även om tre poäng på lika många matcher inte är så värst imponerande. Trots det har spelet sett ganska bra ut mer än bara stundtals. Senast mot Manchester C slutade matchen 1-0 till det blå laget. Siffran kunde ha skrivits till 4-1 men i slutändan så var det ändå så att vargarna nästan plockade en pinne efter en bra andra halvlek där ribban träffades (igen) av Keogh. Doyle spelade hela andra halvlek och verkar skadefri även om han knappast klarar av en hel match än. Det är dock ett stort plus för han såg skarp ut mot Man C. Mittbacken Berra spelade hela matchen i veckan i ett annars reservbetonat Wolves som föga imponerande slog ut Swindon på straffar i Ligacupen. Får se om han slår sig in i laguppställningen men knappast troligt än. Craddock kommer antagligen få fortsatt förtroende vilket innebär några garanterade nervdaller. Laget ställer förmodligen upp med 4-4-2 för att attackera ett lag som vi väntas kunna plocka poäng ifrån.

Hull har startat säsongen med att möte hårt motstånd i form utav Chelsea och Tottenham vilket medförde förluster. Nu senaste vann de över fortsatt ineffektiva Bolton med 1-0 efter mål av kamelen Ghilas. Starkaste nyförvärvet den här sommaren ser ut att bli lånet utav Jozy Altidore som de flesta som spelat Football Manager känner till. Spelade fram till Ghilas i helgen och gjorde ett själv nu i veckan mot Southend i Ligacupen. Hull har blandat och gett mycket så det är svårt att veta med vad de kommer med. En sak som är säkert är att de kommer komma med siktet på tre poäng och ett anfallsinriktat startfält väntas.

Två lag ställer upp anfallsinriktat i en match som de båda ser möjligheterna till poängregn. Det är nästan så att jag intalar mig själv att spela ett överspel men jag tror mer på wolves-vinst än på många mål. Kommer 1-0 så spikas det igen och hull har inte laget för att dyrka upp ett irländskt kassaskåp signerat Mick McCarthy. Ettan spelas på Betfair till oddset 2,20 klockan 10:20 även om historien föreslår att alla borde tippa tvärt emot det jag tippar i en match där Wolverhampton medverkar…

Troliga resultat (som jag säkerligen får äta upp): 1-0, 2-0, 2-1.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Wolves - Hull
1
100 kr

3 kommentarer till “Vågar man tippa wolves?

  1. John den skrev:

    Jag var tvungen att gardera den här matchen på stryktipset..Känns som att Hull ändå kan få med sig nåt. Altidore/Ghilas är luriga.

  2. Daniel den skrev:

    Skulle varit 2-1. Bra Wolves igen men som vanligt så får man inte in den. Fruktansvärt frustrerande. FAAAAAAAAAAN

  3. Viktor den skrev:

    24-5 i skott, 8-2 i hörnor och 53% bollinnehav för Wolverhampton.. känns som de borde ha vunnit matchen 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *