Millwall & Englands damer vill ha revansch

Rätt trevligt fredagsutbud för en gångs skull så jag passar på att slänga in en kupong som uppvärmning inför helgen. Idag hittade jag två helt ok odds på lag som nyligen förlorat, men som lär vara sugna på att få revansch mot sämre motstånd.

Englands damer fick en trist start i turneringen då de förlorade mot Italien 1-2 senast. Att de fick en utvisning efter 28 minuter hade stor betydelse, även fast England gjorde 1-0 på straff och hade en del lägen till att få med sig nåt från matchen. De vet att de behöver vinna matcher som den här, mot ett Ryssland som såg väldigt blekt ut mot Sverige, för att ta sig vidare.

Millwall gjorde en jätteinsats i veckan mot West Ham borta, men det var ju knappast fotbollen som uppmärksammades mest då. Nu så möter de ett sargat Brighton som liksom Millwall har väldigt många skador. Brighton är dock klassen sämre och saknar båda sina ordinarie mittbackar pga. avstängning. The Seagulls har iofs tagit ett par vinster här på senare år men det är dags för Millwall att bryta den sviten. Harris avgör?

Jag spelar dubbeln till 2,79Betfair.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 19:00
England - Ryssland
1
65 kr
Fre 20:45
Millwall - Brighton
1
65 kr

3 kommentarer till “Millwall & Englands damer vill ha revansch

  1. John den skrev:

    Bah..England fick en seger iaf =). Men det måste varit den sämsta försvarsinsatsen jag sett på år och dar. Varenda ryskt anfall blev farligt. Tur iaf att vi fick hjälp av den där snubben i ryska målet.

  2. Daniel den skrev:

    Stod Caster Semenya i mål för ryssland? 😉

  3. John den skrev:

    Näst intill. Där har vi har en målvakt jag inte skulle vilja gå en mot en mot =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *