Boltons ineffektivitet kostar dem

Ser svårt ut idag. Inte många matcher som känns solklara i England i dag. Men det betyder ju bara att man verkligen får tänka till inför tipsen. Efter att ha sållat igenom listan av matcher så bestämmer jag mig nog för att spela en singel vilket är lite ovanligt för mig. John är inte den ende som kan spela singlar….

Matchen blir BoltonLiverpool och här kommer jag att fokusera lite Bolton och framförallt deras oförmåga att placera bollen i mål. Bolton har under hela förra och början på denna säsongen spelat helt fruktansvärt tråkigt, ofta med 4-5-1 där en vilsen Elmander jagar som en blind upptäcksresande. Hittills har de lyckts göra 1 mål, det kom mot Tranmere i ligacupen och inte var det Elmander som lyckades med den uppgiften. De kommer att vara nöjda med något poäng över huvud taget.

Liverpool har mycket att spela för efter fadäsen senast mot Aston Villa. De verkar inte riktigt lika starka som tidigare år men när dem väl kommer igång så hamnar dem så klart i toppen någonstans. Matchen är en viktig match för Liverpool för att komma tillbaka till det vinnande spåret och borde vara laddade till tusen.

Tipset blir att Bolton går mållösa från matchen till 2,20Unibet. Tråkigt att hoppas på noll mål men ett bra spel och faktum är att Liverpool är tillåtna att göra precis hur mycket mål som helst.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Bolton - Liverpool
Bolton 0 mål
65 kr

2 kommentarer till “Boltons ineffektivitet kostar dem

  1. John den skrev:

    Inget dumt odds alls. Men skulle inte förvåna mig om Bolton får ett skitmål på en hörna eller nåt.

  2. Daniel den skrev:

    Skulle väl vara för att mobba mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *