Målfest på Stamford Bridge?

Redan skrivit i tidigare post om att jag tror att Chelsea vinner ganska komfortabelt mot Hull på Stamford bridge. Nu späder jag på det hela med att tippa på att det blir mer än 2,5 mål i matchen. Borde vara en ganska stor chans detta i och med skillnaden i kvalité utöver att Chelsea vill vinna stort framför sina fans. Oddset blir 1,64Betfair vilket är kanonbra.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Chelsea - Hull City
Över 2,5 mål
64 kr

3 kommentarer till “Målfest på Stamford Bridge?

 1. John den skrev:

  1-1. Det ser rätt lovande ut nu, även om Chelsea har sumpat ett par fina chanser

 2. Daniel den skrev:

  Jo, blev ganska nöjd med Hulls 1-0mål. Då kändes det åtminstone som att det skulle bli minst 3 mål. Chelsea skulle ha tagit ledningen i första minuten av andra halvlek kan jag tycka men Anelka missade.

 3. Daniel den skrev:

  Puh, trodde det skulle vara som vanligt där. Chelsea tog inte sina chanser men tillslut blev det ändå 2-1.
  Vinst här och håller min andra vid liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *