Premier league drar igång

Förmodade toppen mot botten i premiären borde bara kunna sluta på ett sätt. Chelsea Hull pratar vi nu om.

Chelsea har varit bra på försäsongen och vann mot Man Utd i Community Shield efter 2-2 och straffar. Detta är ett lag fullt med stjärnor. Ballack, Lampard, Anelka, Drogba för att bara nämna några storstjärnor som kommer att behöva leva upp till sina löner. Nya tränaren Ancelotti är inte ett helt okänt namn han heller och kommer närmast från AC Milan som han har tränat sedan 2001. Chelsea utmanar som vanligt om titeln och kommer vilja starta med en vinst mot ett av de svagare lagen i årets Premier League då fansen kommer kräva mycket från sitt lag.

Hull är inne på sitt andra år och som alla vet så brukar det bli svårare det andra året. De skulle ha behövt förstärka en hel del inför säsongen för att hänga kvar. Nyförvärven inkluderar ex-vargen Olofinjana (Stoke), Jozy Altidore (Villareal) på lån och Stephen Hunt från Reading. Inget som direkt sätter skräck på motståndarna. Altidore är ett framtidslöfte men ingen som direkt har bevisad kvalité framför målet.

Chelsea har ett av de starkaste lagen och Hull har ett av de svagaste. 1+1 blir i detta fallet 1 till oddset 1,18 hos Betfair klockan 20:21.

Match nummer två på kupongen blir BlackburnManchester City. Blackburn hade inget vidare år förra säsongen då man spelade under Paul Ince halva säsongen. Blackburn släppte in massor med mål (näst flest) men hamnade till slut på 15e plats. De har tappat Santa Cruz till just Manchester City och Derbyshire till grekland så de har kompetenta luckor att fylla.

Manchester City gör allt för att sluta bli kallad lillebror i staden. Under sommaren ha de inhandlat Tevez, Santa Cruz, Gareth Barry och Adebayor för att öka på deras redan starka offensiv. Santa Cruz skadade sig på försäsongen och så således borta från spel i några veckor.  Problemet med Man C har varit att de varit för ojämna och dåliga på bortaplan vilket så klart oroar inför tipset. Frågan är hur de gör med anfallet med fyra så starka spelare konkurrerandes om samma platser. Kan bli konflikt…

Tipset blir en 2 till oddset 2,26Betfair klockan 20:21.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 13:45
Chelsea - Hull
1
18 kr
Lör 16:00
Blackburn - Manchester City
2
167 kr

3 kommentarer till “Premier league drar igång

  1. Daniel den skrev:

    Gott att vara tillbaka på +/- noll nu. Nu börjar vi upphämtningen. John kan inte tippa så borde inte vara några problem 🙂

  2. John den skrev:

    Flyt ni har på den här..tippar ni till 1,18 så förtjänar ni att åka på den 🙂

  3. Daniel den skrev:

    ha 🙂 den var ju mest en oddshöjare som inte kan gå snett. Det är ju just dem så går åt fanders…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *