Sammanställning av speltips Premier League 14 december

pl_omgang16

Då var vi tillbaka efter ett alldeles för långt uppehåll, på över 6 månader! Men strunt i det nu. Idag är det Lillördag och vi har inte mindre än åtta Premier League-matcher att roa oss med. Här kommer några speltips som jag tycker är värda en slant:

21:00 14/12 Manchester City – Watford
Rekare: David Stensson, Bettingstugan.se
Speltips: Watford +2 @ 1.76 hos Unibet
Motivering:
”Watford ska har bättre chans här än oddset visar. Watford kan göra mycket mål men har ofta tendens att fallera och släppa in en del här. Jag tror man kommer kunna straffa City hårt här speciellt när Fernandinho är borta.

Watford +2 till 1.76 är bra sett till Citys stora avbräck och jag har svårt att se City bara köra av Watford här med det intensiva schemat som kommer. City har även Arsenal på söndag!!!”


21:00 14/12 Crystal Palace – Manchester United
Rekare: Dubblaren , Bettingstugan.se
Speltips: Manchester United @ 1.75 hos bet365
Motivering:
”Nu väntar Manchester United på hemmaplan och för ett lag som Crystal Palace som inte har den bredaste truppen när man går in i en så intensiv månad som december är, då för man det svårt med återhämtningen och att kunna matcha motståndarna, speciellt när de heter Manchester United. Pardew har inte riktigt fått bitarna att falla på plats och senast blev det endast en poäng mot nästjumbon Hull. Crystal Palace får det svårt att stå emot United, som jag nu tror kommer börja vinna fler matcher, för man har i många matcher varit bättre än sina motstånd (Arsenal hemma, Everton borta). United tar tre poäng i jakten på fjärdeplatsen.”


20:45 14/12 Middlesbrough – Liverpool
Rekare: Emil Jakobsson, Spelbloggare.se
Speltips: Under 2,75 mål (asian hcp) @ 1.80 hos Unibet
Motivering:
”Känslan är att en tillknäppt match väntar och då är det flera faktorer som spelar in.

Dels är ”Boro” oerhört disciplinerade och brukar därför vara inblandade i tajta historier. Spelar smart efter materialet och hela åtta av de nio senaste matcherna, däribland mot Manchester City, Chelsea och Arsenal, har innehållit färre än tre mål.

Här ser det dessutom ut som att anfallsspetsen Àlvaro Negredo missar matchen. Därtill är Gaston Ramírez också osäker för spel. Två av de viktigaste offensiva pjäserna. Tunt bakom dem.

Liverpool kommer, såklart, vilja dra upp tempot i matchen – men mot ett samlat och tungt försvar blir det svårt att hitta ytor och det kan dröja innan nycklarna för att luckra upp det hittas.

Och även för Liverpools del spelar skadesituationen in. Daniel Sturridge är osäker och Philippe Coutinho likaså. Oerhört betydelsefulla spelare, offensivt sett.

0-1/1-1?”


21:00 14/12 Stoke – Southampton
Rekare: Elias Romanos, Speltips.se
Speltips: 1X @ 1.80 hos Coolbet
Motivering:
”Stoke tar emot Southampton och detta känns verkligen vidöppet. Hemmalaget inledde säsongen katastrofalt men har nu klättrat upp ordentligt i tabellen, en 12:e plats är imponerande med tanke på att man för inte länge sedan var stora tabelljumbon. Det är framför allt hemmaspelet som förbättrats den senaste tiden, endast en förlust på de fem senaste hemmamatcherna samtidigt som man plockat tre segrar och ett kryss. Nu tar man emot ett Southampton som senast plockade en 1-0-seger hemma mot Middlesbrough, men som annars stått för en tämligen svag säsong. Blott fem vinster på 15 matcher är inga fina siffror om man jämför med förra säsongens framgångar. Lagets stora problem den här säsongen har varit spelet på resande fot, en enda seger har det blivit på sju bortamatcher och jag tror man får det svettigt mot ett Stoke som känns mycket pålitligare på hemmaplan.

Ett oavgjort resultat och delad pott känns inte alls långsökt, ska vi säga 1-1? Jag spikar 1X-dubbelchansen som ser väldigt stabil ut på förhand, dessutom bör jag tillägga att Stoke tagit minst en pinne i sju av de tio senaste mötena mot The Saints.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *