Speltips helgen vecka 10

Skepp o hoj mina vänner i etern. Tiden är återigen kommen, då jag, er ciceron på detta stormiga hav ska lugna era nerver och dämpa ert spelsug med en samling speltips. Varsågoda…

19:00 11/3 – Aalesunds FK v Stabæk Fotball, Tippeligaen
Rekare: Vinnonline.se
Speltips: Stabæk Draw No Bet @ 2.20 hos ComeOn!
Motivering: ”Vi anser att Stabæk har ett mer komplett och samspelt lag i dagsläget och då Aalesund är favoritet i oddssättarnas ögon så ges det ett fint värde på bortalaget, för ska något lag vinna den här matchen så är det Stabæk.”

20:30 11/3 – Hertha Berlin – Schalke 04 , Bundesliga
Rekare: Emil Jakobson, Spelbloggare.se
Speltips: Hertha Berlin +0 (asian hcp) @ 1.90 hos Bet365
Motivering: ”Hertha har inte varit bättre än såhär på flera år och borde ses med mycket god möjlighet att spräcka den 14 matchers långa vinstfria sviten mot Schalke. De spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,90x hos Bet365.”

20:45 11/3 – Juventus – Sassuolo, Serie A
Rekare: Emil Jakobson, Spelbloggare.se
Speltips: Juventus vinner med 1 måls marginal @ 3.25 hos Titanbet
Motivering: ”En faktor som talar för att siffrorna ska hållas nere, det är att returfajten mot Bayern München väntar nästa vecka för Juventus. Förvisso hela fem dagars vila dessförinnan, men det är klart att blickarna delvis redan nu är riktade på den uppgiften. Kan säkert bli så att ett par stjärnspelade byts ut om matchen skulle ledas relativt tidigt också.

Dessutom saknas anfallsspetsen, formstarka Gregoire Defrel för gästerna. Betydande avbräck. Möjligt att det blir lite mer avvaktande, defensivt inställt från deras håll i och med det.

Juventus att vinna med uddamålet spelas till 3,25 x insatsen hos Titanbet.”

18:00 12/3 – Empoli v Sampdoria, Serie A
Rekare: Herman Stålheden, Youbetsmart.se
Speltips: Över 2.5 mål @ 2.08 hos Unibet
Motivering: ”Även Sampdoria gillar att gå framåt under offensivt lagde Vincenzo Montellas styre och jag tror därför att vi kan förvänta oss mål i den här matchen. Över 2,5 mål spelas till oddset 2,08 hos Unibet.”

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *