Messi leder Barcelona till fjärde raka titeln i SSC

Returmöte på Stadio Bernabeu i spanska supercupen mellan Real Madrid och Barcelona. Första mötet blev en målrik historia som Barcelona till slut vann med 3-2. Både Cristiano Ronaldo och Lionell Messi gjorde varsitt mål i den matchen.
Barca har börjat bra i La liga. Två segrar och sju mål framåt. Messi har redan gjort fyra mål, vilket är ett mer än hela Real Madrid. Ronaldo har inte målat ännu och stod för en blek insats senast i förlustmatchen mot Getafe.

Barcelona kan ikväll vinna supercupen för fjärde gången i rad, vilket inget annat lag gjort förut. I och med att Real har gjort två mål på bortaplan räcker det med en 1-0 seger ikväll för att få lyfta pokalen. Därför tror jag inte Barcelona slappnar av och spelar på resultat.
Att Messi ska göra fler mål än Ronaldo i matchen finns till fyra gånger pengarna hos Bet365 vilket jag tycker är motiverat att prova.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 22:30
C. Ronaldo - L. Messi
L. Messi fler mål
9 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *