Stoke är ingen favoritmotståndare för Arsenal

Det ville sig inte riktigt för Arsenal i premiären. Endast 0-0 hemma mot Sunderland. Man dominerade spelet men lyckades inte skapa många riktigt bra målchanser.  Om några timmar börjar matchen på Brittania Stadium mot Stoke, där man endast vunnit en av de fem senaste matcherna. Hålrummen som skapats efter att Robin van Persie och Alex Song lämnat är givetvis inte lätta att fylla. I början av säsongen får Arsenal dessutom klara sig utan flera viktiga spelare som är skadade, bland annat backen Bacary Sagna och mittfältstalangen Jack Wilshere.

Matchbilden kommer förmodligen se ut som så att Arsenal är det spelförande laget och Stoke satsar på kontringar och fasta situationer. Längst fram har Stoke tvåmetersmannen Peter Crouch som gjort mål mot Arsenal i ligan hela sju gånger. Det är mycket troligt att han nickar in en hörna eller ett långt inkast och avgör matchen. Jag spelar på Stoke med insatsen tillbaka vid oavgjort till 2,40 hos Unibet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Tillbaka
Sön 14.30
Stoke - Arsenal
1 (DNB)
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *