Doncaster övertygade i premiären

Nedflyttade Doncaster fick en riktigt bra start i League One när de bortaslog Walsall med 3-0 senast. Offensivt såg det bra ut och siffrorna hade kunnat bli större också. Billy Paynter – Chris Brown känns som ett lovande anfallspar och mittfältaren David Cotterill känns för bra för League One.

Idag möter ’Donny’ ett Bury som ska vara nöjda med 0-0 hemma mot Brentford i premiären med tanke på hur spelet såg ut. Laget imponerade inte framåt och Brentford var klart närmast att ta alla 3 poängen. Att populäre managern Richie Barker lämnade för Crawley bara 2 veckor innan säsongen startade måste ha varit tungt. Peter Shirtliff är temporär tränare tills de hittar en ersättare. Frågan är vem som ska göra målen efter att målsprutan Ryan Lowe lämnade ifjol. Bäste målskytten 2011/12 blev Andy Bishop med bara 8 mål på 40 matcher.

Det här blir en tuff bortamatch för Bury som var ett av de lagen som släppte in mest borta ifjol. Så Doncaster spelade senast så lutar det helt klart åt en hemmaseger. Doncaster -0,5 (Asian handicap) spelas till 1,83 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 20:45
Doncaster - Bury
Doncaster -0,5
23 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *