Oddevold tar första segern

Sleipners försäsong har varit ganska medioker där man inte tagit en enda seger mot lag på samma serienivå som dem själv och man förlorat mot bland annat Tenhult från division 2. Laget slutade på sjunde plats förra säsongen och det känns som om det mycket väl kan bli något liknande i år. Deras hopp ligger i nyförvärvet Sunday Eyengas förmåga att hitta målet.

Oddevold kommer till matchen med en riktigt bra försåsong i ryggen där den enda förlusten kommit mot Superettalaget Falkenberg om vi bortser från matchen mot IFK Gbg där båda lagen ställde upp med alternativa uppställningar. Lagen man mött har inte varit några blåbär heller så man kommer till matchen med gott självförtroende.

Laget såg bra ut redan förra säsongen då en lång rad skador satte stopp på våren. På hösten lättade skadeläget och man gick som tåget. Till årets säsong har man förstärkt med Johan Patriksson från Ljungskile och Mentor Zhubi från Assyriska. Laget ser definitivt inte sämre ut i år.

Det enda som borde kunna stoppa Oddevold från att ta första segern för säsongen kan vara de 40 milen till Norrköping. 2.00 för tvåanBetsafe med tanke på att oddset sjunkit till låga 1.75 på flertalet sidor nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 18:00
IK Sleipner - IK Oddevold
2
30 kr

6 kommentarer till “Oddevold tar första segern

 1. John den skrev:

  Kul att du gör comeback. Det var inte igår. Gött med lite tips från bonneserierna också =)

  • Daniel den skrev:

   det kan bli fler tips från nu 🙂 En seger i bagaget skulle smaka hallonkaka

 2. Daniel den skrev:

  Betsafe hänger på i dumpningen och är nere i 1.68 nu. Bet365 ligger fortfarande med 1.95. Mindre än det borde man inte gå på. Det är ju trots allt första matchen och bortaplan. Det är ungefär 40 mil att resa från Uddevalla till Norrköping.

 3. John den skrev:

  Inte mycket värde i 1,68 i en bortapremiär nej…

  Bra start för Oddevold. 1-0 i 5:e minuten.

 4. Daniel den skrev:

  4-2 till IKO kan vi klassa som kassaskåpssäkert

  • John den skrev:

   Den satt finfint. Lätt att kalla den kassaskåpssäker nu efter matchen ja 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *