Liverpool har fokus på FA-cupen

Blackburn (+0,5) till 1,80 hos Bet365 blir mitt spel för dagen, då oddsen än en gång har satts som om Liverpool fortfarande är ett topplag. Det krävs mod för att lira Liverpool till 2,10 på bortaplan just nu.

Hade ligan startat den 1 januari så hade Liverpool varit på väg ner mot the Championship. Om de inte kan slå Wigan och Aston Villa hemma, vilka kan de slå? Wolves? Jag hade inte vågat sätta pengar på det. Topp-6-plats känns inte realistiskt längre och de ska vara glada om de slutar på övre halvan som det ser ut nu. Då ligaspelet går som det går så ligger fokusen på FA-cupen för att rädda säsongen. Det ryktas om att Dalglish väljer att vila några viktiga spelare inför semi-finalen mot Everton till helgen. Reina är avstängd dessutom.

Motivationen lär vara större hos Blackburn idag då de ligger precis under strecket. Blackburn har iaf inte haft problem med målskyttet under säsongen (6 mål mer än Liverpool trots att de ligger 10 placeringar under) och deras större effektivitet framåt tror jag kommer att räcka för att få minst en poäng idag. Blackburn fick 1-1 på Anfield och har undvikit förlust på Ewood Park i 4 av de 5 senaste mötena.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 21:00
Blackburn - Liverpool
Blackburn (+0,5)
31 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *