Kopparbergs/Göteborg leder i halvtid

Nykomlingen Vittsjö vann mot AIK senast men det lär bli den lättaste seriematchen de får spela i år. AIK har ingen bra trupp i år alls och allt annat än nedflyttning skulle vara en skräll. I premiären förlorade Vittsjö klart mot Umeå med 1-4 och det är en bättre måttstock att använda för att se hur de kan mäta sig mot etablerade allsvenska lag. Vittsjö spelade bra när de tog sig upp ifjol men skillnaden på Damallsvenskan och Division 1 är stor.

Den här veckan får Vittsjö en betydligt tuffare utmaning då de spelar borta mot topplaget Kopparbergs/Göteborg. Göteborg har rejält mycket mer rutin från Damallsvenskan och Champions League och det kommer att synas ikväll. Allt annat än en säker seger för hemmalaget skulle förvåna mig. De har rutin och skicklighet i alla lagdelar och är mycket svårbesegrade på konstgräset på Valhalla IP, som gynnar deras spelskicklighet när de möter sämre lag. De har 13 raka tävlingsvinster här och har bara förlorat en gång sen 2009. När de tappar poäng hemma brukar det vara mot topplag snarare än bottenlag. Christen Press, som fått en riktigt fin start i klubben, är tyvärr på landslagsuppdrag ikväll men Linnea Liljegärd är en utmärkt ersättare. Hon har spelat, och öst in mål, ihop med Sara Lindén länge nu.

Raka ettan till max 1,20 lockar inte, men vinst i halvtid ser desto mer intressant ut till 1,60 hos Betway. Jag har svårt att se Vittsjö stå emot ens till halvtid.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:00
Kopparbergs/Göteborg - Vittsjö
1 (Halvtid)
29 kr

3 kommentarer till “Kopparbergs/Göteborg leder i halvtid

  1. Tråkigt att det inte är någon aktivitet här längre! Hoppas ni drar igång snart igen!

  2. John den skrev:

    Det har vart en period med brist på motivation och bra spelutbud, men vi hade tänkt att få ut lite nya tips nu under EM.

    Jag såg att du själv hade börjat blogga igen. Det ser lite lockande ut med en nystart, det gäller bara att komma igång =)

  3. Kul att höra, jag kommer garanterat att följa er i så fall. Ja, jag kände att det var dags att köra igång med bloggen igen. Det tar ju sin lilla tid men kul är det! Har haft hyfsade resultat hittills i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *