Wigan – Arsenal brukar bjuda på underhållning

Wigan – Arsenal tycker jag är en av de mest intressanta matcherna i Premier League idag. Det här mötet har blivit målrikt och intressant de senaste 3 säsongerna (2-2, 3-2 och 1-4) och oavsett resultat så tror jag att det blir målrikt och kul igen.

Arsenal ska kunna vinna det här med ett par bollars marginal med tanke på Wigans tidigare försvarsinsatser, och att Alcaraz saknas ännu. Men så enkelt brukar inte Arsenal göra det för sig själva och de fortsätter att agera som totala clowner i defensiven. Vermaelen gjorde ett praktsjälvmål senast och innan dess var det Mertesacker som skänkte ett mål mot Norwich.

Många trodde att Arsenal skulle spela ut bottenlaget Blackburn också, men det blev ett typexempel på hur Arsenal kan vika ner sig (3-4-förlust). Wigan trivs bäst i stormatcherna och kommer peppade efter viktiga segern förra veckan. Arsenal gör lika många mål borta som hemma men är betydligt mer sårbara utanför norra London. Arsenals bortamatcher snittar över 5 mål/match och 5 av 6 har gått över linan.

Två klantiga försvar, Arsenals målrika bortamatcher och de tidigare målfesterna i det här mötet gör att jag satsar på över 2,5 mål till 1,70 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Wigan - Arsenal
Över 2,5 mål
21 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *