Swanseas spelstil kan passa Arsenal bra

Jag kan förstå de som inte tycker att Arsenal förtjänar förtroendet att bli tippade på ännu, men samtidigt känner jag verkligen att den här matchen är precis vad laget behöver. Arsenal älskar att möta lag som vill spela en liknande, men sämre, variant av fotboll som de själva. Swansea är dessutom ett väldigt ”snällt” lag och jag tror att det behövs lite tuffare tag och defensivt tänk för att lyckas på the Emirates.

Swansea har inte gjort mål ännu och har få pålitliga spelare som kan bidra med mål. Monk och Tate är tunga defensiva avbräck. Arsenal har förvisso spelare som Wilshere, Vermaelen och Gervinho borta men de har en bredare trupp. De har gjort en del fina, om än ospektakulära, nyförvärv som kan ge truppen uppmuntran efter en tuff tid. Första 3 poängen är ett måste idag och jag tror det mycket väl kan lossna här och bli en klar vinst. Arsenal (-1,5) spelas till 2,10 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Arsenal - Swansea
Arsenal (-1,5)
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *