Barnsleys offensiv för dålig just nu

Barnsley har ändrat om en hel del i truppen i sommar och har inte fått det offensiva spelet att stämma alls ännu. De har bara gjort 3 ligamål på 5 matcher och skjutit ynka 15 skott på mål, betydligt lägre än genomsnittet. Alla hemmamatcher har slutat med förluster, inklusive 0-2 i cupen mot lilla Morecambe trots en stark elva.

Som jag ser det så är det uppbäddat för en Leicestervinst och de borde vara riktigt besvikna om de tappar poäng här. De har ett betydligt bättre lag som nu blev ännu vassare efter köpet av Beckford. Efter en stark seger mot Saints senast så är det dags att börja samla på sig flera trepoängare på raken. Leicester har spelat mycket bättre borta och det kan nog bero delvis på att pressen på det storsatsande laget är mindre där och delvis för att motståndarna inte backar hem lika mycket. Leicester har 7 vinster på de 8 senaste inbördes mötena.

Leicester finns att spela hos Nordicbet till 2,07.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Barnsley - Leicester
2
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *