Exiles lag ser starkare ut än England

Det kommer att bli riktigt intressant att följa den stjärnpackade matchen mellan England och Exiles (ett urval av de bästa utländska spelarna i Super League) ikväll. Exiles trupp ser mycket mer intressant ut än Englands, speciellt på backsidan där det kommer bli skoj att se spelare som Pat Richards, Brett Hodgson, Francis Meli och Rangi Chase tillsammans.

England har inte alls samma spets eller bredd i spelarmaterialet och det känns som om vissa i deras trupp har tagits ut på rykte snarare än form. Nyligen fick de två skadeavbräck i spelskicklige Danny Brough, som har varit fantastisk i år och hade kunnat göra stor skillnad, och James Roby.

Det är stor prestige på spel så det kommer att bli en hård kamp, men Exiles bättre kvalitet bland backarna och på kanterna bör avgöra. Exiles (-4) spelas till 2,00 hos Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
England - Exiles
Exiles (-4)
32 kr

1 kommentar till “Exiles lag ser starkare ut än England

  1. John den skrev:

    Exiles vinner med exakt 4 poäng..Irriterande. Bra jobbat Bet365 =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *