Undvik höga handikappslinor i Super League

En handikappslina på -24,5 känns lite väl hög med tanke på de många överraskande resultaten vi har fått se i Super league hittills. St Helens har god chans här men jag hade definitivt inte vågat lita på att de klarar av att vinna med 25 poäng eller mer 54% av gångerna. Wakefield (+24,5) spelas därför till 1,85 hos Betsafe.

Båda dessa lag har presterat bättre på bortaplan och Saints har inte glänst hittills på deras temporära ’hemmaplan’ i Widnes. 2 vinster av 5 möjliga och det var mot Hull KR (med 18 p) och Bradford (12 p) som har sämre defensivt facit än Wakefield. Saints har 4 raka vinster och gör en del tries men släpper samtidigt in mest av topplagen.

Wakefield saknar defensivt viktige Morrison men lär kämpa som djur som vanligt. Lär inte vilja bli förudmjukade framför TV-kamerorna. Blir ofta underskattade. Jämna resultat i det här mötet de senaste åren.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 21:00
St Helens - Wakefield
Wakefield (+24,5)
26 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *