Piteå kan göra det tufft för Linköping

Linköping känns som en lite väl stor favorit idag mot nykomlingen Piteå. Norrländskorna ser betydligt starkare ut än senast de var uppe i damallsvenskan. Disciplinerat försvarsspel låg bakom uppflyttningen och nu har de dessutom värvat en av seriens bästa backar i Faith Ikidi (som kom just från Linköping). De har flera andra intressanta nyförvärv med, bl.a. O’Sullivan.

Linköping störs av en del skador på etablerade spelare. Laget hade tidvis problem med målskyttet ifjol och Öqvist har stuckit. Det blev inte för många utklassningar under 2010 och taggade nykomlingen Piteå, som bör hålla sig kvar, kan nog stå emot hyfsat här i premiären. Piteå +2 till 1,75 hos Bet365 känns värt att testa.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:00
Linköping - Piteå
Piteå (+2)
19 kr

3 kommentarer till “Piteå kan göra det tufft för Linköping

 1. dino den skrev:

  Bra reckat! Tack för vinsten 🙂

 2. staffanchamp den skrev:

  Mycket bra rek,
  Hoppas att du tog rejält betalt
  Grattis

 3. John den skrev:

  Tack! Kul att det var fler som spelade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *