Coventry – Watford brukar bli målrikt

Äntligen lite kul fotboll på schemat igen. Landslagsuppehåll är riktigt sega, även om jag får säga att Englands vinst över Wales satt fint.

Idag spelar jag över 2,5 mål i Coventry – Watford till 2,01 hos Betsafe. Matchen luktar mål då det är två lag som nästan alltid gör mål. Statistiken ser bra ut då möten mellan dessa lag har gått över de 10 senaste gångerna.

Watford är ett av de målgladaste lagen i ligan men släpper in alldeles för mycket. Perfekt för överspel alltså. Mittbacken Mariappa är avstängd idag. Bortaplan brukar passa deras spel bra och mot ett formlöst lag som Coventry så ska de ha god chans att måla en eller fler gånger.

Coventry har värdelös form men får tillbaka viktige målskytten Marlon King iaf. Tillsammans med McSheffrey och Jutkiewicz så ska de allt kunna ställa till med oreda framåt. Samtidigt är det lovande för tipset att de har avbräck bakåt. Kaptenen Wood, Turner och hårdkämpande mittfältarna Carsley & Baker saknas. Det brukar inte se bra ut defensivt i vanliga fall så man kan alltid hoppas på lite extra hönsgård idag.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Coventry - Watford
Över 2,5 mål
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *