Warberg jagar 12:e raka segern

INLÄGGET UPPDATERAD 5 JAN 12:48 – Jag har lagt till ny kupong. Över 11,5 mål spelas till 1,85 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338b” target=”_blank”>Betway.

Pixbo möter Warberg i Scandinavium imorgon och jag förväntar mig att publiken bjuds på fin underhållning då det är två offensivt lagda lag. Jag är inne på överspelet där men bara Svenska Spel har släppt odds på över/under hittills från vad jag har sett. Jag avvaktar därför att lägga ett konkret spel och uppdaterar inlägget imorgon istället. Däremot hugger jag på Warberg till 1,75 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet redan idag då jag förväntar mig att oddset kommer sjunka. Det går inte att spela emot Warberg nu.

Warberg har nu 11 raka segrar och imponerade på mig igår igen mot Storvreta. Vinst med 6-5 i en av de svåraste bortamatcherna och då spelade de inte ens speciellt bra. Storvreta spelade för det mesta bättre tyckte jag, men Warberg är så pass målfarliga att de vann ändå. Riktigt starkt! Varken Pixbos försvarsspel eller Jon Hedlunds målvaktsspel är något märkvärdigt i mina ögon och jag kan tänka mig att de därför får svårt att plocka poäng imorgon. Pixbo vann visserligen 8-5 i Warbergs hemmapremiär men då hade inte Warberg kommit igång ännu och Pixbo hade sin premiärmatch mot Täby i benen redan. Pixbo fick en drömstart med en tidig 3-0-ledning som de byggde vidare på. Warberg ser till att vinna returmötet idag. Senast Pixbo slog Warberg i Göteborg var 2007.

Jag tippade överspelet i det här mötet ifjol och grämer mig, sorgligt nog, ännu över detta. Warberg vann 8-2 då och Pixbo hade helt enkelt för dåligt lag med för många skadade spelare för att bidra till målproduktionen då. Annars har 3 av de 4 senaste mötena slutat med 13 mål eller mer. Läget är mycket bättre nu! Pixbo spelar målglatt när de möter de bästa lagen. Eller vad sägs om resultaten hittills mot topp-5 i tabellen: Täby 9-10 (övertid), Warberg 8-5, Dalen 6-10, Falun 7-6 och nu senast hela 8-12 mot AIK. De läcker som ett såll bakåt men har kvalitet nog framåt för att vara med och leka ett tag. Warberg bör göra minst 6-7 mål, om inte mer, och Pixbo kan säkert få in minst 5 själva. Tvingas jag tippa resultat hade jag kört på 6-8.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Ons 19:30
Pixbo - Warberg
2
20 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 19:30
Pixbo - Warberg
Över 11,5 mål
27 kr

1 kommentar till “Warberg jagar 12:e raka segern

  1. John den skrev:

    Nice med stabil seger för Warberg. Man lackar loss lite dock när skottstatistiken slutar på 38-50 och överspelet spricker ändå..8 mål på 88 skott är sjukt när två så offensivt duktiga lag spelar :(.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *