Det ser mörkt ut för Mullsjö i Superligan

Innebandytipsen igår gick åt helsike och just nu känns det som om inget vill gå rätt. Men det är bara att ta nya tag och idag har jag hittat ett spel från Superligan som lockar. Mullsjö producerar helt enkelt inte tillräckligt många mål för att kunna vinna matcher och ett lag som Dalen ska ta hem det här. Dalen -1,5 spelas hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=12208″ target=”_blank”>Unibet till fina 1,80.

Mullsjös största problem hittills har definitivt varit att göra mål. De kan spela rätt bra stundtals men de hade nog hellre spelat ful innebandy och satt fler kassar. 45 mål framåt på 12 matcher ger ett uselt målsnitt på 3,75 mål/match. Det är sämst i ligan, t.o.m. sämre än Mora som tippades bli rekordsämst i SSL. Jämför det med Dalens 82 mål och ett snitt på 6,83 mål/match.

Som om inte det var illa nog för Mullsjö så har de bäste målskytten Andreas Hedlund skadad och stjärnan Roger Gerber fick såna skadeproblem att han under uppehållet lämnade klubben och flyttade hem till Schweiz. Dessa två herrar var bland de största hoten de hade framåt och gjorde tillsammans 15 av Mullsjös 45 mål. Dalen har däremot en riktigt fin bredd i truppen, med många som kan kliva fram och göra mål. De är dessutom vassa i power play. Allt annat än en stabil seger här kan inte Dalen vara nöjda med. Mullsjö får däremot hoppas på att de kan gneta sig kvar i ligan genom att helt enkelt suga lite mindre än Balrog och Mora.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:30
Mullsjö - Dalen
Dalen -1,5
22 kr

2 kommentarer till “Det ser mörkt ut för Mullsjö i Superligan

  1. John den skrev:

    10-6 till Dalen. Den satt fint. Dalens var för vassa till slut.

  2. Daniel den skrev:

    ”och vad är klockan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *