Sverige drar på sig mycket utvisningar

Sverige har spelat med en skön inställning hittills i Handbolls-VM men kan köra lite väl tufft i försvaret. Hittills har de snittat 7,66 utvisningar/match och Betsafes lina på ’Sverige över/under 4 utvisningar’ känns snäppet för låg. Sverige över 4 utvisningar till 1,85 (Betsafe) testas absolut. Pengarna tillbaka vid exakt 4 utvisningar är högst uppskattat dessutom.

Sverige har försvarat med härlig attityd och det är inte lätt att ta sig förbi enorma Jernemyr, Karlsson & Co inne i smeten utan att få ont. Det syns hur gärna laget vill vinna och med publiken i ryggen tar de säkert i pyttelite extra. Igår mot Sydkorea drog Sverige på sig hela 11 utvisningar (där var Jernemyr värst med sina 3 utvisningar och det röda kortet) och både mot Slovakien och Chile blev det 6 st. Sverige har vart värre än motståndarna på den punkten i alla matcherna. Även fast Sverige tog trygga segrar i alla 3 matcherna så lyckades de alltså med att åka ut flest gånger. Argentina blir ännu en ’säker seger’ på papper men samtidigt är det ett respektabelt motstånd. Både Sydkorea (6) och Polen (8) behövde dra på sig en del 2-minutare mot dem och jag tror inte det blir annorlunda mot ett tufft spelande Sverige.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 20:15
Sverige - Argentina
Sverige över 4 utvisningar
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *