Nästan alltid målrikt i Milan – Udinese

Det här blir en kort rek då matchen börjar ganska snart (15:00, visas på TV4 Sport). När Udinese besöker San Siro blir det av nån anledning för det mesta mycket mål i matchen. Över 2,5 mål spelas till 1,87 hos Expekt.

11 av de 12 senaste mötena på San Siro mellan dessa två lag har producerat minst 3 mål. Senast blev det 3-2 och innan dess 4-1, 5-1, 2-3 och 5-1. Udinese är vanligtvis svaga borta men brukar kunna hjälpa till i målproduktionen här. Jag blir sällan imponerad av Milans försvarsarbete i vanliga fall, ofta för lojt och för mycket titta boll tycker jag, men nu har de ett par defensiva avbräck. Nesta, Abbiati och Zambrotta är borta idag. Thiago Silva verkar vara den ende som är någonlunda pålitlig bakåt. Med Bonera i backlinjen kan allt hända. Positivt dock att bäste målskytten Zlatan är tillbaka. Zlatan – Pato – Robinho vs Sanchez – Di Natale..Det ska kunna bli en del om bara alla är på humör. Sen har vi en av mina favoritlirare Cassano på bänken som kan komma in och trolla.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 15:00
Milan - Udinese
Över 2,5 mål
24 kr

1 kommentar till “Nästan alltid målrikt i Milan – Udinese

  1. John den skrev:

    4-4 räcker fint =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *