West Brom har bra läge att ta sig till semi-final i cupen

Det var ett tag sen jag tippade då jag har varit bortrest så nu är jag sugen på att få fart på spelandet igen. Jag brukar inte tippa på Carling Cup särskilt ofta då det är en lurig cup att spela på men jag gör ett undantag idag då West Brom, till 2,00 hos Unibet, känns lockande mot ett decimerat och formlöst Ipswich.

Ipswich har varit värdelösa ett tag nu och var allt annat än bra i derbyförlusten mot Norwich senast (1-4). Man skulle kunna vänta sig att de skärper till sig efter detta men jag är inte övertygad om att det räcker. De har en lång lista över spelare som saknas idag p.g.a. skador, avstängningar eller att de är cup-tied – kaptenen McAuley, Colback, Zuiverloon, Fallon, Livermore, Delaney, Wickham, Kennedy, Hyam, Quinn + att duktige målvakten Fülöp, O’Dea och Griffiths är tveksamma. Lägg till ett sargat självförtroende efter 4 raka förluster och de får det inte lätt idag.

West Brom bör vara på gott humör efter 4-1 borta mot Everton och kommer att släppa in ett par hungriga avbytare. Det verkar dock som att de inte kommer att rotera lika mycket som i tidigare omgångar. De har bra med kvalitet på bänken så jag ser det inte som nån större påverkan på vinstchanserna. West Brom kommer absolut att vara sugna på en semi-final i cupen och från vad de har visat i ligan hittills så tror jag att de gillar sina chanser att även vinna cupen. Deras spelstil funkar bra på bortaplan och jag tror att deras blanding av styrka och snabbhet på topp + deras kvicka passningsspel kan bli för mycket för ett Ipswich som inte är bra nånstans på banan just nu.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Ipswich - West Bromwich
2
30 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *