Skellefteå överlägset Modo i kalla Norrland

Skellefteå AIK är en ren vinstmaskin i årets elitserie hittills och jag förväntar mig att det fortsätter i dag. Modo kommer utan den mycket omskrivne busen Anton Hedman och med två saftiga förluster på hemmaplan i bagaget. Jag tror inte att de är mentalt redo att plocka ner Skellefteås starka offensiv.

HV71 lyckades dock väldigt väl nu senast då SAIK kammade noll i Jönköping. Laget kom inte alls upp i samma standard som man är vana att se dem och misslyckades t.ex. att göra mål i fem mot tre två gånger. Jag tror inte att förlusten nödvändigtvis är av ondo. Man kan inte vara på topp varje match och det kan vara bra att bli påmind om att man måste fortsätta jobba hårt för att vinna.

Modo vet man inte riktigt vart man har. Ibland kan de ju göra jättebra matcher mot vilket lag som helst men oftast lyser deras medelmåtta i genom. De kommer till Skellefteå med två raka förluster varav en av var mot kvällens motståndare. Det är inte lätt att vända en trend och ännu svårare mot ett lag som spelar så bra som Skellefteå gör just nu, bortsett från senaste matchen.

Ettan känns väldigt stark och man skulle ju även kunna fundera på handikappspelet för att höja oddset.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tis 19:00
Skellefteå AIK - Modo
1
56 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *