Umeå City blir ingen lätt match för Pixbo

Bortsett från en storförlust i Umeåderbyt så har Umeå City varit oerhört svårslagna hela säsongen. Matchen hemma mot Pixbo idag känns jämn på förhand och det känns som Pixbo är aningen för stora favoriter. Dubbelchansen 1X till 2,03 hos Nordicbet” href=”http://affiliates.nordicbetpartners.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_828b_5″ target=”_blank”>Nordicbet känns mest intressant för mig.

Det känns som om det är flera saker som talar för att Umeå City ska få med sig nåt från den här matchen. De är bättre på hemmaplan och Pixbo får en jobbig resa ända upp till Umeå. De ska åka både flyg, tåg och buss för att komma fram och det kan trötta ut spelarna.

Pixbo är säkert spelsugna efter ett långt uppehåll men jag känner att Umeå har en fördel som spelade nere i Varberg bara i torsdags. Det blir inte mycket svårare matcher än så och nu har de 60 tuffa minuter i kroppen. Warberg vann till slut med 10-5 men Umeå gjorde bra ifrån sig. De förlorade mycket tack vare att de drog på sig för många utvisningar som Warberg utnyttjade hänsynslöst. Annars stod det 4-4 efter halva matchen. Umeå har stått emot topplagen bra innan uppehållet med. De förtjänade minst en pinne borta mot Storvreta (3-4) och de gjorde det riktigt svårt för AIK hemma (6-8).

Pixbo håller inte samma nivå som dessa lag och är för beroende av Brännberg och Calebsson för min smak. Stoppar Umeå dessa herrar så är hälften vunnit. Pixbo har varit usla på att hålla ledande positioner hittills och de har kryssat hela 5 av 10 matcher. I de flesta av dessa har de slarvat väck ledningar med 2 mål eller fler i 3:e perioden. Umeå har kryssat 3 gånger hittills och det skulle inte förvåna mig om det blir oavgjort idag med. Ifjol vann Umeå hemmamötet så 1X på Umeå,, snarare än 1,70 på Pixbo, känns som det rätta spelet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Umeå City - Pixbo
1X
27 kr

1 kommentar till “Umeå City blir ingen lätt match för Pixbo

  1. John den skrev:

    Vad sysslar Umeå med? Jämn första period och sen total kollaps. Pinsamt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *