Osasuna står inför en lämplig uppgift

Osasuna har inte tagit många poäng de senaste matcherna men man har mött tufft motstånd. I fyra av de fem senaste matcherna har man mött lag som är placerade på sjunde plats i tabellen eller bättre. Tre av dessa matcher har varit bortamatcher. I senaste matchen borta mot Valencia stod man för en beundransvärd upphämtning när man lyckades vända underläge med 2-0 och 3-1 till oavgjort 3-3. På hemmaplan har man spelat 4-2-1 där den enda förlusten har kommit mot Barcelona.

Real Zaragoza på sista plats har bara tagit ni poäng på femton matcher. I nuläget har de sex raka utan vinst. Osasuna vann det senaste mötet i Pamplona med 2-0 och vann även gången innan det. Till matchen i eftermiddag saknar bortalaget lagkaptenen och mittfältsmotorn Gabi som är avstängd.

Jag spelar på att Osasuna vinner matchen till 1,95 i odds hos Expekt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Osasuna - Real Zaragoza
1
44 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *