Levante har bra chans mot bortasvaga Bilbao

Levante på sextonde plats mot åttondeplacerade Athletic Bilbao spelas på lördagskvällen i den spanska förstadivisionen. Levante är ett helt okej hemmalag med tre segrar, en oavgjord och tre förluster. De två senaste har varit klara segrar mot Racing Santander och Atletico Madrid (3-1 och 2-0). Det oavgjorda resultatet var mot självaste Real Madrid.

Athletico Bilbao tar de flesta av sina poäng på hemmaplan. Man inledde säsongens bortaspel med att vinna mot Hercules och kryssa mot Gijon. Efter det har det blivit fem raka förluster. De bästa målskyttarna i de båda lagen, Fernando Llorente i Bilbao och Felipe Caicedo i Levante har haft skadebekymmer men ser ut att kunna spela matchen. Jag spelar asian handikapp Levante 0 till 2,05 hos Bet365. Pengarna tillbaka om det slutar oavgjort alltså.

Både Levante och Bilbao är ofta inblandade i målrika matcher. I Levantes matcher har det blivit 41 mål på 15 matcher. Det ger ett snitt på 2,73 per match. På hemmaplan är snittet högre med 2,85. Bilbao har gjort 49 mål på 15 matcher vilket ger ett snitt på 3,26 mål per match. På bortaplan är snittet skyhöga 4,0. Ett spel på över 2,5 mål i matchen är väl motiverat. Oddset är 2,0 och bolaget är Bet365.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 18:00
Levante - Athletic Bilbao
Levante 0
47 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 18:00
Levante - Athletic Bilbao
Över 2,5 mål
47 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *