Dortmund fortsätter vinnartåget mot Frankfurt

Dortmund har varit totalt överlägsna i den tyska ligan i år. Efter bara 16 matcher ligger de hela 9 poäng före nästa lag. De går som tåget som knappast stannar för att Frankfurt slänger sig framför det. Tvåan för 1,80 är riktigt bra.

Dortmund ser ut att totalt krossa allt och alla i den tyska ligan. Man har varit fullständigt överlägsna alla lag vilket har lett till 14 segrar på 16 matcher. Det är ligasegerform det. Det i en liga som är ganska tuff med lag som Schalke 04, Bayern München, Leverkusen med flera.

Eintracht Frankfurt har efter en start inledning på säsongen tappat lite de senaste matcherna. Formen är lite dippande och man ser ut att bli att bli ett mittenlag i år igen. Deras målskytte sker främst genom Gekas som gjort 13 av lagets 23 mål. Det gör dem till lite enformiga framåt. Kan Dortmund plocka bort honom så har de inte mycket mer att hota med.

Historiskt sett blir dessa matcherna ganska jämna men då var inte Dortmund så bra som i år. De plockar alla poäng.

För fler speltips kolla gärna in hos kompistips.se!

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 15:30
E Frankfurt - Dortmund
2
48 kr

1 kommentar till “Dortmund fortsätter vinnartåget mot Frankfurt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *