Storvreta vill avsluta snyggt innan uppehållet

Kul att det är så mycket Superliganmatcher den här veckan då det är en av de serier jag gillar att tippa mest. Snart är det dock VM och detta är sista omgången av SSL innan uppehållet. Mästarna Storvreta kan inte vara nöjda med sin 10:e-plats och jag kan tänka mig att de är rejält sugna på att ta 3 poäng mot Umeå City innan uppehållet. Storvreta spelas till fina 1,50 hos Bwin.

Umeå har gjort det fortsatt bra och störde AIK rätt länge i 6-8-matchen senast. Lite konstig förstaperiod då där allt verkade gå in (4-3) men AIK tog tag i matchen till slut. Jag tycker fortfarande att Umeå har haft ett ganska tacksamt spelschema hittills och de bättre lagen de har mött har de fått möta vid rätt tillfällen. Jag förväntar mig att de glider neråt i tabellen ett par steg till. Storvreta måste vara riktigt sugna idag på att möjligtvis, beroende på andra matcher, klättra till slutspelsplats innan uppehållet och framförallt ta 3 poäng av Umeå som har en av ’deras platser’.

Storvreta har haft ganska lätt för Umeå sen de gick upp till SSL. De har 4 raka vinster mot dem och har vunnit stort mot dem hemma i Uppsala båda gångerna. Umeå kanske kan hänga med ett tag i dagens match om de får en bra start men jag förväntar mig att Storvretas kvalitet och revanschlust blir för mycket i slutändan.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 17:00
Storvreta - Umeå City
1
25 kr

2 kommentarer till “Storvreta vill avsluta snyggt innan uppehållet

  1. John den skrev:

    Puh. Lite väl svettigt i slutet när Holtz snackade till sig en 2+10 och Umeå spelade 6 vs 4. Dåligt av Storvreta att släppa in Umeå såpass mycket efter 4-0.

  2. Daniel den skrev:

    De slappnade av alldeles för mycket. Förstod inte varför ingen timeout togs av Storvreta när det var tydligt vart åt det barkade…

    Tydligen en boll på mållinjen för Umeå i slutminuten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *