Flyers flyger mellan blixtarna

NHL i natt igen. denna gången hittar jag en bra favorit i Philadelphia Flyers där allt talar för Flyers rent logiskt. Min mage gillar inte att spela emot Tampa Bay dock. Det är dock lite väl mycket som talar för Philly.

Philadelphia vilade i natt och tränade vilket lagen inte ofta får göra i NHL. samtidigt reste Tampa söderut efter en match mot New York Islanders. De sov i sina egna sängar, med sina egna fruntimmer (hoppas man). Tampa reste för att sedan antagligen ta in på ett hotell. Tampa saknar flertalet spelare. Den senaste är Mattias Ritola som är avstängd i natt efter en ful smäll i gårdagens match mot Islanders. Tampa är inte i något kanonslag även om deras superkedja med Stamkos och St Louis ger dem poäng. Philadelphia en mycket svårstoppade på hemmaplan. De förlorade senaste matchen som var borta i Kanada men har sedan dess fått vila och lär vara revanschsugna.

Allt som allt så ser det verkligen ut som att Flyers har den här matchen i fickan. Tyvärr fungerar inte sporten riktigt. Min mage varnar mig men jag försöker vara så logisk som möjligt och spela ettan. Allt pekar ju på det. Eller?

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Fre 01:00
Philadelphia Flyers - Tampa Bay
1
54 kr

2 kommentarer till “Flyers flyger mellan blixtarna

  1. Viktor den skrev:

    5 mål efter 11 skott hittills.. vad händer? =P

  2. John den skrev:

    Du skulle följt din magkänsla där. Känns aldrig lovande när en rek har massa tvivel i sig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *