Bortastarka Pixbo har mer spets framåt än Balrog

Balrog gör inte många fans glada nuförtiden och i dagens möte mot bortastarka Pixbo så jag tror att det blir gästerna som drar det längsta strået. Pixbo (-1,5) spelas till 1,72 hos Bet365” href=”http://www.bet365.com/home/?affiliate=365_054477″ target=”_blank”>Bet365.

Precis som Mullsjö så har Balrog bara tagit 2 poäng hittills (oavgjort mot just Mullsjö och Umeå) och truppen lämnar en del att önska. Visst har de ett par duktiga spelare som Micke Karlsson, kaptenen Hagert och Björkström men de har inte mycket bredd. De behöver fler spelare som kan ta tag i matcher och göra viktiga poäng då truppen består till stor del av orutinerade juniorer. När de hittills har stött på de bättre lagen, med mer spets framåt, så har de förlorat med ett par bollar.

Pixbo tog till slut sin första hemmaseger senast mot Mullsjö, vilket inte var en match för tidigt då de har varit fantastiska på att slarva bort fina vinnarpositioner hemma. Dock är det borta de har presterat som bäst det senaste året eller så. Vinsterna i Warberg och Falun i höst var två fina resultat. Rauswall saknas idag men inga andra nya avbräck. Viktige Calebsson kom tillbaka senast och Julkunen verkar vara på G efter 3 mål senast. De känns helt enkelt vassare än Balrog så de spelas med handikappet.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:00
Balrog - Pixbo
Pixbo (-1,5)
32 kr

1 kommentar till “Bortastarka Pixbo har mer spets framåt än Balrog

  1. John den skrev:

    Pixbo ledde med 6-3 med en kvart kvar men faller sen ihop. Typiskt när det såg så bra ut men sån är innebandy..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *