Anaheim bör vara starkare än Edmonton

Två lag utan form möter varandra. Anaheim är dock ett mycket starkare lag än Edmonton och ska ta alla poängen.

Anaheim var en av mina favoriter att tippa på förra året. De hamnade i riktiga vinststim och det var bara att rida vågen som följde. Laget är egentligen nästan lika starkt med profilen Getzlaf i spetsen. Just nu är de inte i något kanonslag men har en jättechans att vända på det då man möter ett mycket mediokert Edmonton Oilers. Deras dräkter är fula och deras spel undermåligt. Det är inte mycket vackrare än förra året. Utan förstekeepern Nikolai Khabibulin släpper de in alldeles för mycket mål.

Två lag som behöver segrar. Anaheim har dock fler saker som talar för dem. Ettan känns bra. Tillsammans med mitt andra NHL-spel har man en stabil spelnatt. Minst en av dem kommer gå in och chansen för plus i kassan är bra och risken är inte stor.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Mån 01:30
Anaheim Ducks - Edmonton Oilers
1
32 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *