Väldigt hög handikappslina när Mora möter AIK

Först och främst får jag säga att jag inte tror för en sekund att AIK misslyckas med att vinna bekvämt mot KAIS Mora idag, men samtidigt känns handikappslinan på -10,5 mål för AIK lite väl maffig. Jag testar därför Mora +10,5 till 1,95 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Nog för att linan i Moras matcher brukar vara rätt hög men nu känns det som om den nu har stigit till lite väl höga nivåer. Mora har samlat på sig ännu mer erfarenhet av SSL nu och bör lära sig en hel del. För att AIK ska klara linan måste de först och främst göra 11 mål, och trots sin skicklighet så är de inte direkt kända för nån rock n roll-innebandy och att slakta lag. De har ett riktigt bra försvar men tror ändå att Mora åtminstone gör ett mål, och då måste AIK genast sätta 12 bollar.

Mora har ännu inte förlorat med 11 bollar i nån match och då har de ändå redan mött 3 av topp-4-lagen. Mora ledde halva matchen nere i Warberg och satte hela 5 bollar på Storvreta i Fyrishov. De största förlusterna har kommit hemma av nån anledning. Kanske känner de att de måste ta fler spelinitiativ där? I de flesta matcher har de lyckats spela ganska jämnt resultatmässigt i alla fall i 2 perioder, även mot Täby senast då största förlusten hittills kom (1-11). Periodsiffrorna då var 0-2, 0-7, 1-2. Det var rena pojklagsmisstag i 2:a perioden, så skär de bara ner på dem idag, och visar bra attityd rakt igenom,  så ska tipset ha chans att gå in.