Leeds – Cardiff kan bli en sevärd tillställning

Det känns som det kan bli ett sevärt och målrikt möte ikväll mellan Leeds och Cardiff. Båda lagen har varit med i målrika matcher det senaste och med alla målfarliga spelare som kommer finnas på planen idag så känns över 2,5 mål till 1,92 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet bra.

Leeds defensiv har inte imponerat på senare tid då de har haft svårt att få till en fast backlinje + målvakt som kan spela ihop sig. För inte så längesen förlorade de pinsamt mot Preston med 4-6. Framåt går de dock bättre och de har målat i varje ligamatch hittills utom en. Efter en blek insats hemma mot Leicester senast (1-2) så förväntar jag mig en respons. Även fast Cardiffs försvar har ett bra facit så tror jag Leeds kan störa dem. Becchio och Somma är i fin målform. Leeds spelar ofta med skön inställning och har sina fanatiska supportrar bakom sig idag.

Cardiff har gjort mål i alla ligamatcher utom två och har bland de absolut bästa offensiva spelarna i ligan. Bothroyd, Bellamy, Chopra är skrämmande nog för de flesta försvar men lägg även till spelare som Burke & Whittingham som kan göra mål från mittfältet.

Ser man till statistiken ser det lovande ut – 5 av 6 matcher på Elland Road har slutat över linan och även 4 av Cardiffs 6 bortamatcher. Båda lagen har dessutom medverkat i matcher med minst 3 mål i 4 av sina 5 senaste matcher.

Är du medlem hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet kan du se matchen live kl. 20:45.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 20:45
Leeds - Cardiff
Över 2,5 mål
28 kr

2 kommentarer till “Leeds – Cardiff kan bli en sevärd tillställning

  1. John den skrev:

    0-4. Mycket ojämnare fördelning av målen än väntat men den satt fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *