HV71 fortsätter vinnarspåret på hemmais

HV71 kommer sakteliga igång resultatmässigt. De spelar ännu långt ifrån på topp men ska klara av ett formsvagt Modo i kinnarps arena.

HV71, mästare 2009-2010 har verkligen inte rosat marknaden den här säsongen. Ändå har de inte fått så mycket skit för detta. Mest beroende på att Frölunda tagit de flestas blickar när det gäller att vara skadeglad. Vet inte om jag tycker att HV71 spelar så våldsamt mycket bättre nu än tidigare men de får åtminstone med sig resultat. Kinnarps arena brukar innebära tre poäng och med en uppåtgående formkurva borde de plocka alla poäng.

Modo har spelat två raka bortamatcher och spelar nu sin tredje på sex dagar. Det borde ta lite på kroppen och psyket men kan även svetsa samman ett lag. Nu har det dock inte gått så väldans bra. Man kommer till Jönköping med två raka förluster och noll gjorda mål. Svårt att vinna om man inte gör mål. Då spelar det ingen roll om laget är skadefritt.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Tis 19:00
HV71 - Modo
1
39 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *