Dags för FC Helsingborg att tighta till försvaret igen

Linköping och FC Helsingborg är normalt sett två hårt arbetande lag med bra försvarsspel. Inget av lagen har varit med i några målfester hittills och Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekts 1,87under 10,5 mål känns snäppet för högt (ligger på 1,75-1,80 hos andra bolag).

Helsingborg släppte in näst minst mål efter AIK i grundserien ifjol och var med i en hel del målsnåla matcher. De har dock slarvat en hel del hittills så det är dags för dem att skärpa till sig och hitta tillbaka till fjolårets försvarsspel. Deras 2 förluster hittills har berott mycket på dåliga starter där de har fått jaga betydande underlägen. Effektiviteten har inte riktigt stämt heller framåt. Linköpings ökända ”handbollsgolv”, där klistret kan störa ovana lirare, gör det inte lättare imorn. Linköping har börjat bra med 2 tighta segrar, 4-2 och 5-2, och lär respektera Helsingborg såpass att de inte lämnar några större utrymmen bakåt imorn heller.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Sön 17:00
Linköping - Helsingborg
Under 10,5 mål
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *