Balrog får det svårt borta mot Falun

Balrog har fått en dålig start i Superligan med tre raka förluster. Falun har många fler kvalitetsspelare och ska ses med god chans. Falun spelas till 1,45 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet.

Det har synts hittills att Balrog har tappat nyckelspelare inför den här säsongen och inte lyckats ersätta dem. En respektabel förlust mot AIK följdes upp av en utskåpning av Dalen och totalkollaps i slutet mot Linköping. Totalt har de målskillnaden 9-23 på 3 matcher och det ser ut som om det kommer bli en lång säsong. Desto ljusare för Falun som har ett intressant lag med mycket mer spetskvalitéer än Balrog. I premiären mot AIK slarvade de bort matchen i mittperioden men gjorde det de skulle mot Mullsjö senast. Med första segern i bagaget kan de spela med mer självförtroende och de ska vara för vassa för Balrog.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Sön 16:00
Falun - Balrog
1
22 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *