Southampton hoppas på bra start under nye managern

MK Dons – Southampton ser ut som en ganska öppen match på förhand och bolagen är inte alls överens om hur favoritskapet ska ligga. Jag lutar ändå åt Southampton, som kan få ett lyft under nye managern och som har ett psykologiskt övertag mot the dons. Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet har MK Dons som favoriter så jag passar på att spela på Southampton (draw no bet) till 1,88.

Southampton fick en dålig start även ifjol men ryckte upp sig och kunde nått play-off om de inte hade startat med minuspoäng. Det förväntades mycket mer i år då de har en av de bästa trupperna i ligan. De har inte levererat ännu och har haft problem med effektiviteten framåt. Rickie Lambert har inte kommit igång än men han har inte haft full match fitness. Han sägs börja komma i skick nu, vilket är bra timing då han har bra facit mot MK Dons. Hela laget trivs för övrigt mot dem då de vann alla 4 matcherna mot dem ifjol.

Southampton har precis bytt manager till Nigel Adkins och det kan ge laget en liten nytändning. Han har gott rykte och lyckades bättre än väntat med Scunthorpe. Spelarna vet att de har underpresterat och nu är det dags att visa nye managern vad de egentligen kan göra. Det kan vara bra att spela borta idag dessutom då det hade vart mer ovälkommen press på dem hemma på sydkusten.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
MK Dons - Southampton
Southampton (draw no bet)
33 kr

2 kommentarer till “Southampton hoppas på bra start under nye managern

  1. John den skrev:

    Oddset nere i 1,76..Förväntar mig en del slantar som har lagts på the Saints under dagen.

  2. John den skrev:

    Bara 2 skott sköts totalt i 2:a halvlek och MK Dons satte dem båda..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *