Reaktion från Bristol Rovers väntas efter plattmatch

Bristol Rovers har inte öppnat säsongen bra och fortsätter det i samma takt så ligger managern Paul Trollope risigt till. Jag förväntar mig en reaktion efter 0-4 hemma mot Southampton senast och tror att de kan kämpa sig till minst en pinne. Bristol Rovers (+0,5) spelas till 1,90 hos Bet365.

Jag kan tänka mig att den här matchen inte blir någon vidare underhållning för publiken. Oldham är inte särskilt målfarliga och Rovers tar sällan risker i sitt spel. Oldham ligger 4:a nu efter ett par fina resultat men deras poängskörd är nog lite i överkant utefter vad de har presterat. Gamle retstickan Paul Dickov är spelande manager och risken finns att hans ’honeymoon period’ har börjat avta efter 0-0 mot Yeovil och cupförlusten hemma mot Shrewsbury. Idag saknar Oldham anfallaren Warren Feeney som är på landslagsuppdrag.

Bristol Rovers har spelat rätt negativ fotboll hittills och har dessutom läckt in mest mål av alla i ligan. De kan bättre och jag tror på en kämpainsats idag med fokus på en tightare defensiv. Matchen luktar lite målsnålt kryss men är Rovers effektiva kanske de även kan få med 3 poäng hem.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Oldham - Bristol Rovers
Bristol Rovers (+0,5)
28 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *