Huddersfield och Bournemouth spelar båda positiv fotboll

Huddersfield har en av de starkaste offensiverna i ligan och nykomlingen Bournemouth har en skön positiv inställning. Matchen kan mycket väl bli målrik och jag måste prova över 2,5 mål till 1,87 hos Expekt” href=”http://media.expekt.com/affiliates/redirect.aspx?pid=43940&bid=1872″ target=”_blank”>Expekt.

Huddersfield hade redan en stark offensiv men har nu även värvat vasse Alan Lee, som är för bra för den här divisionen. Dags att göra sitt första mål för klubben idag kanske? Huddersfield gjorde mest mål av alla på hemmaplan ifjol (52 st) och brukar spela positivt. Bournemouth idag lär passa dem rätt fint tror jag då de också gillar att satsa framåt (jämfört med lag som Tranmere som brukar parkera spelarbussen framför målet). Kanske finns det risk för lite underskattning dessutom efter den fina vinsten mot Charlton och då många ser Huddersfield som kandidater att gå upp.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Lör 16:00
Huddersfield - Bournemouth
Över 2,5 mål
27 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *