Hércules stod för jätteskräll när de slog Barcelona på Camp Nou (video)

Nykomlingen Hércules stod för en av de största skrällarna på länge i La Liga när de slog Barcelona med 2-0 på Camp Nou. Matchhjälte blev paraguayanen Nelson Valdez som gjorde ett mål i varje halvlek. Barcelona kom inte upp i sin normala standard och Hércules var effektiva när de fick läge. Det var även nära att bli 0-3 i slutet då Xavi för en gångs skull tappade bollen i en farlig position. Det var nog inte många som trodde att Hércules skulle ha en chans att vinna och den som var modig nog att tippa på det hade fått upp emot 34,00 i odds!

Se båda målen i videon nedanför. Jag får ta och varna innan för en högljudd spansk kommentator i klippet. Det kan vara läge att sänka volymen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *