Young Boys måste satsa om Tottenham tar ledningen

Ikväll spelar Tottenham en av sina viktigaste matcher på mycket länge och de måste spela bättre än i första mötet mot Young Boys (2-3) om de vill till gruppspelet. De fick trots allt två ovärderliga bortamål, vilket betyder att Young Boys måste flytta fram om Spurs gör 1-0. Betsson” href=”http://record.affiliatelounge.com/_w5XHXkPeixauqxJ1W5ErsWNd7ZgqdRLk/1?payload=oddskampen” target=”_blank”>Betsson har 2,05 för bortalaget gör mål (ganska mycket högre än de flesta bolag) och det testas med en liten peng.

Det blir med stor sannolikhet mycket tuffare för Young Boys idag än förra matchen men de har ändå potentialen att störa. De är rejäla underdogs och all press är på Spurs som så gärna vill till gruppspelet i Champions League. Young Boys har sett bra ut i Europa hittills och de lyckades vinna borta mot Fenerbache trots att ingen trodde på dem. De har visat att de har ett skickligt anfallsspel och deras löpstyrka störde Spurs rejält senast. King förstärker hemmalaget men Dawson har inte sett lika formstark ut som förra säsongen. Young Boys börjar nog med att backa hem, men om Tottenham får ett mål så är det bara att satsa framåt. Jag tror på hemmavinst men i alla fall ett bortamål är inte otänkbart.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Ons 20:45
Tottenham - Young Boys
Bortalaget gör mål
37 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *