Malmö får kämpa hårt för att ta sig igenom Örebros försvar

Malmö har vunnit alla sina sju bortamatcher i damallsvenskan hittills men de får nog jobba hårt för att få sin åttonde när de möter Örebro ikväll. Örebro prioriterar defensiven så 4,60 för halvtid/fulltid x/2 hos Unibet” href=”http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=20292&bid=8128″ target=”_blank”>Unibet känns kul att testa.

Malmö har en riktigt vass offensiv så om Örebro brukar spela försiktigt i vanliga fall så blir det nog ännu värre idag. Det brukar inte bli många målrika matcher på Behrn Arena och Malmö gör nästan dubbelt så många mål hemma i Skåne. En matchbild där första halvlek blir tight och försiktig, följt av att Malmös klass lyser igenom i andra halvlek när Örebro tröttnar, känns inte speciellt otänkbar. Första matchen efter uppehållet kanske det tar lite tid att komma in i det igen. När lagen möttes i kvartsfinalen i svenska cupen i juni så stod det 0-0 i halvtid och Örebro gjorde oväntat segermålet några minuter från slutet. Malmötjejerna vet vad de ställs mot nu och ser till att det inte upprepas.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Vinst
Mån 19:00
Örebro - Malmö
X/2
40 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *