Levski Sofia sätter stopp för AIK

Sverige har två fotbollsklubbar kvar i årets europacupspel. AIK åker till Bulgarien och möter Levski Sofia och Elfsborg tar emot Napoli hemma på konstgräset. Elfsborg förlorade det första mötet och AIK spelade oavgjort i sitt. Båda kommer få det tufft att avancera till Europa Leagues gruppspel.

Levski Sofia spelade väldigt defensivt och lät AIK hålla i spelet för att få med sig 0-0 till returen. Bulgarernas tränare Yasen Petrov lovade efter matchen ett betydligt offensivare spel på hemmaplan inför en fullsatt stadion. AIK kommer inte tas emot väl av den publiken, med tanke på skandalscenerna som utspelade sig efter matchen sist.

Levski Sofias stab och spelare i bussen.

Levski Sofias spelbuss attackerades av AIK-huliganer i Stockholm. Även spelare och ledare träffades av stenar och flaskor.

Levski Sofia slog tidigare i kvalet ut ett annat svenskt lag , Kalmar FF, just efter att ha kryssat borta och vunnit hemma. Jag tror de gör det igen och spelar därför på ettan på en dubbel till 1,50.

Det andra spelet på min dubbel är AEK Aten att vinna på hemmaplan mot Dundee United. Denna match är också en returmatch ifrån Europa League-kvalet. Första mötet vann AEK Aten med 1-0 men Aten kunde mycket väl ha vunnit med fler mål då de dominerade fullständigt. Dundee United hade inte många skott på mål.

Det finns ingen anledning att tro att matchbilden ska se annorlunda ut i Grekland. AEK Aten vinner matchen och det spelas till 1,40 i odds. Dubbeln är värd 2,10 gånger pengarna och finns hos Ladbrokes.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Tor 19:30
Levski Sofia - AIK
1
36 kr
Tor 20:00
AEK Aten - Dundee United
1
36 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *