Filippo Inzaghi visade kvalitet mot Barcelona (video)

En stor snackis är vilken klubb Zlatan Ibrahimovic kommer att spela för i höst. Just nu verkar Milan vara hetast på gröten, och förhandlingar med Zlatans nuvarande klubb Barcelona har inletts. Lite ironiskt möttes Barcelona och Inter även på fotbollsplanen under gårdagen, i Joe Gamper-pokalen.

Mathen är i Barcelonas grundares ära och syftet är att visa upp truppen med alla nyförvärv, inför den kommande säsongen. David Villa gjorde sitt första mål för sin nya klubb och Filippo Inzaghi kvitterade för Milan. Barcelona vann matchen med 3-1 efter straffläggning.

Matchens delikatess var Filippo Inzaghis mål i den 68:e minuten.. Se och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=kDpZ9qRKSGI

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *