Ännu en händelserik slutspelsmatch väntas

Slutspelsmatcherna i VM har verkligen levererat hittills när det gäller underhållning och jag tror inte att det blir någon skillnad med dagens möte mellan Argentina – Tyskland. Båda lagen vet hur man gör mål och det finns lite heta känslor mellan lagen. Jag spelar båda lagen gör mål till 1,80 hos 888sport och över 4,5 kort till 2,10 hos Betway” href=”http://betway.com/partner?track=FB57C48F115857652493BC682B0C3C878FD43448&asset_id=338″ target=”_blank”>Betway.

Argentina har sett bra ut hittills med sina 4 raka vinster och 10-2 i målskillnad. De har däremot inte satts på något större prov ännu och det finns fortfarande klara tveksamheter över försvarsspelet och bristen på en tydlig spelidé. Nu får de möta det första riktigt bra laget i VM och nu är det dags att visa att det verkligen har vad som krävs för att vinna allt.  Framåt har de sån skicklighet så man förväntar sig alltid att de ska göra åtminstone ett mål. Bakåt kan det slinka in åtminstone ett också då Tyskland har imponerat med sitt snabba passningsspel. De körde sönder England senast på ett imponerande sätt trots att det engelska försvaret var en hönsgård. De bör får lägen på kontringar idag och Heinze, Demichelis & Co känns inte trygga nog bakåt. Fortsätter Özil på samma sätt som han gjort hittills ska han kunna fixa målchanser.

Det har psykats mycket via media inför matchen där bl a Schweinsteiger har kallat Argentina respektlösa och Lahm anser att de är dåliga förlorare. Han har en poäng då det blev ett stort bråk i senaste VM efter att tyskarna vann på straffar. Argentinarna visade dålig klass då och detta lär inte ha glömts. Det kan bli grinigt idag och båda lagen spelar snabb, teknisk fotboll som kan leda till att spelare lätt drar på sig frisparkar. Det känns värt att testa ett kortspel också.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Argentina - Tyskland
Båda lagen gör mål
48 kr
Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
Argentina - Tyskland
Över 4,5 kort
29 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *