Vilket är fotbolls-VM:s snyggaste mål? (video)

Svt har med två matcher kvar av VM-festen i Sydafrika listat vad de tycker är de åtta snyggaste målen som gjorts hittills i VM. Här följer samtliga målskyttar utan inbördes ordning vad gäller snygghet.
Mina personliga favoriter är Maicons fräcka mål mot Norkorea i dålig vinkel, Suárez knorr i åttondellen mot Sydkorea och sist men inte minst Giovanni van Bronckhorsts mäktiga långskott i krysset i semifinalen mot Uruguay. Hondas frisparksmål mot Danmark var en rejäl målvaktstavla av Sörensen och borde inte vara med på den här listan. Båda Japans andra mål i den matchen var snyggare..

1. Siphewe Tshabalala, Sydafrika
2. Mesut Özil, Tyskland
3. David Villa, Spanien
4. Maicon, Brasilien
5. Luis Suárez, Uruguay
6. Carlos Tevez, Argentina
7. Keisuke Honda, Japan
8. Giovanni van Bronckhorst, Holland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *