Fördel Djurgården i damderby

AIK har inget bra damlag alls i år och risken är stor att de åker ur Damallsvenskan. Djurgården ligger inte bra till i tabellen heller men har spelat bättre än vad den visar. Ladbrokes ger 2,30 för Djurgårdenseger och det känns för högt.

Djurgården gjorde en bra insats senast mot formstarka Göteborg men förlorade igen (0-1) efter ett snyggt frisparksmål av Dahlkvist. De flesta av lagets förluster har varit med uddamålet och de har inte haft marginalerna på sin sida. De har mer kvalité i laget än AIK och borde inte ha några problem att stanna uppe. Djurgården ska ha en bra chans att vinna idag även fast deras nigerianskor Michael och Ebi är på landslagsspel. Detta är en viktig match i bottenstriden och det känns som att det är fördel Djurgården av flera anledningar. AIK är de som ligger under strecket, de har lite extra press då de spelar hemma och laget har en snittålder på bara 21 år. Djurgården känner nog inte riktigt samma press och har fler rutinerade spelare som kan sprida ett lugn och visa vägen.

Spelstopp
Match
Tips
Odds
Förlust
Lör 16:00
AIK - Djurgården
2
38 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *